tisdag 7 januari 2014God fortsättning på nya året!
 
Vi är tillbaka efter en härlig julledighet och är fulla av lust, nyfikenhet och förväntan på våren 2014! Vi har flera processer på gång och vet att fler väntar bakom hörnet.
Denna veckan kommer vi att jobba på Kärnhuset så passa på att kontakta oss för att boka samarbete på Ön eller andra samarbeten i er närmiljö. 
På fredag klockan 9.00 prick, öppnar vi bokningen av Gården Ön för hösten 2014! För att ha möjlighet att boka lägerskolan för dina elever måste du vara anställd på en förskola eller grundskola i Halmstads kommun och ha konto på Bufs Fronter sida. Du hittar användarnamn och lösen på Halmstads Naturskolas rum där vi numera lägger ut Nyhetsbrev med jämna mellanrum. Använd länken här så kommer du direkt till vårt rum.
I början på februari kommer ni kunna gå in på Håll Sverige Rents hemsida för att anmäla er till Skäpplockarveckorna. Detta för att få säckar och handskar helt gratis till er städning.
Håll utkik här, på vår hemsida och på Fronter så får du information.
Vi jobbar nu med Facebook. Sök Halmstads Naturskola, gilla och följ oss där!
Det blir både information, bilder från vår verksamhet, annat vi går och funderar på och kanske lite inspiration till dig och dina elever i ert arbete!
Väl mött under 2014!
 
 
Veckans tips!  Boka Gården Ön hösten 2014 och arbeta med det sociala klimatet i gruppen!!