torsdag 13 februari 2014

Mycket på gång!

 
Våren är på gång, snön kommer och går men skräpet tycks bestå!
Nu äntligen, har jag fått klart med våra samarbetspartners och Skräpplockardagarna!
Nu kan ni gå in på Håll Sverige Rent och anmäla er. Länken finns här på bloggen i högermarginalen.
Anmäl er senast den 23 mars för att få material till era barn och elever. Som vanligt hämtar ni det på Tekniska Förrådet. Tider och annat finns på Håll Sverige Rent sidan. Ni kan hämta det under
veckorna 15 - 17.
Nyhet för i år är att vi även samarbetar med HEM. Under veckorna 17 - 19 hämtar de ert insamlade skräp, väger och sorterar och för statistik på hur mycket ni samlar in! Hur detta ska gå till finns också under "mer information" på anmälningssidan!

Mer kul är på gång! Häll Sverige Rent har också en kampanj som vänder sig till Åk 4 och insamlande av batterier. Det finns också en chans att vinna fina priser! Så varför inte samla batterier mellan den 19 mars till den 9 april och sedan arbeta med övrigt skräp senare i vår?
Anmäl din klass här senast den 1 mars!

Vi gillar att samarbeta med Håll Sverige Rent! De har en bra hemsida med mycket bra arbetsmaterial för alla åldrar. Lärarhandledningar och fakta sidor! Varför uppfinna hjulet själv när det finns så mycket hjälp där? Dessutom har eleverna chans att genom kul arbete uppfylla mycket av det som står i våra styrdokument!